Nybyggeri - klima

Hvis det rigtige byggetekniske klima i hele byggeprocessen overvåges og bibeholdes, får man en forbedret, mere miljøvenlig og intelligent byggeproces til gavn og glæde for slutbrugeren Du minimerer og forebygger samtidigt følgeskader forårsaget af fugt.

Du kan endda spare masser af tid på tidsplanen. Og tid er penge.

Der anvendes mange forskellige fugtige byggematerialer i byggeriet, såsom beton, letbeton, gips, træ og andre organiske materialer. Arbejdet med affugtning og løbende forebyggelse skal tilpasses den aktuelle bygning og dennes byggematerialer. Vores midlertidige effektive klimaløsninger, og ikke mindst rettidige omhu, er afgørende - og de mobile løsninger kan flyttes rundt, som projektet skrider frem.

Vi kontrollerer klimaet og fugtniveauet i din bygning som et løbende og kontinuerligt tilsyn - det er besparende for totaløkonomien.

I byggefasen er vi jeres fugtrådgivere for byggelederen, og vi giver jer det fornødne overblik mht. fugt og skimmel - klima/indeklima. Byggelederen har ofte mange ansvarsområder og travlt med rigtig mange ting. Vi tilfører effektivitet til projektet, alene fordi vi har viden og forståelse for totaløkonomien og blot ønsker at fremme byggeprojektet. Byggelederen får hermed en pålidelig, dedikeret og kompetent fugtkonsulent undervejs som projektet skrider frem, samtidigt med vi kan opstille alt det fornødne grej der er nødvendigt.

Vi tager hensyn til byggeprojektet som helhed, og vi anbefaler kun den mest optimale løsning til netop dit projekt.

Spar tid og penge ved at lade os rådgive jer helt fra start - gerne i planlægnings stadiet - så får i det mest optimale byggeprojekt.

Leveret af